Šťouchané brambory s cibulí
Šťouchané brambory patří na náš stůl odjakživa. Pamatuji si z dětsví jak nám je připravovala…
Šťouchané brambory patří na náš stůl odjakživa. Pamatuji si z dětsví jak nám je připravovala…
Cizrna neboli římský hrách, je odedávna považována za jednu z nejlepších z luštěnin. Obsahuje vysoké procento vápníku, hořčíku a i fosforu. Vápníku…
Křen je nepostradatelný v každé kuchyni, ale své uplatnění nachází i v domácí lékárně. Jak získat a…
K létu patří grilování neodmyslitelným způsobem. Ať už grilujete doma na zahradě, či pořádáte nějakou párty s…
Lívanec je kynutý druh moučníku, podobný palačince. Je populární nejen v českých zemích, jsou známé i…
Citrónová tráva je jednou ze základních asijských bylinek. Bez této ingredience asiaté neuvaří téměř žádný pokrm. Je…
Situace může být jakákoliv. Sedíte doma a dostali jste chuť na pořádnou masovou polévku, manžel…
V Maďarsku se mu říká Székelygulyas, v Čechách byste ho ale pod originálním názvem hledali jen…
Zdálo by se, že je to obyčejné, jednoduché jídlo. Z vybraných surovin ve správném poměru…
Od mala mě a spoustu dalších lidí trápil každý podzim a celou zimu pravidelně kašel.…
Připravíme si tyto ingredience mrkev máslo vývar z hovězích kostí (hovězí bujon) hladká mouka mražený…