Chystáte se na dovolenou v teple? Zabalte si s sebou stylové šortky a plavky!

0

Léto je u nás sice minulostí, to ale neznamená, že se za teplem nemůžeme vydat někam jinam. Tropické destinace pořád lákají k návštěvě, teploty tam dosahují výšin, při kterých nosíme tílka, trička, šortky a plavky. Ani jedno doma v žádném případě nezapomeňte. Že nemáte žádné hezké? Pak to honem napravte.

Šortky a kraťasy nesmí chybět v žádném šatníku

Jedním ze základních kousků našeho šatníku jsou šortky, které sluší ženám i mužům. Když si je dobře vyberete, budou obepínat zadek i stehna, nutně ale nemusí být přiléhavé. Každému vyhovuje něco jiného, výběr dámských se od těch pánských poměrně dost liší.

Jak vybrat dámské šortky?

Dámské šortky odhalují nohy, pánové pohled na ně doslova milují. Ženy si ale šortky vybírají podle toho, jaké nohy mají a jak jsou se svojí postavou samy spokojené.

  • Kdo má pevné pozadí a krásné štíhlé nohy bez jediné chybičky, ten si může dovolit šortky s označením hot pants, které upozorní na každou nedokonalost.
  • Slečny a dívky se nemusí bát ani balonkového střihu kraťas, které jsou velmi oblíbené. Zejména mezi dívkami s dokonalou postavou, těm sluší nejvíc.
  • Nedokonalosti stehen i povadlejší zadeček zamaskují kraťasy, které nápadně připomínají pánské trenýrky. Sluší i ženám se sportovní postavou, rozhodně s nimi ale nemusíte vyrážet jen do fitka.
  • Všem ženám sluší i bermudy, u kterých platí, že čím kratší, tím lepší. Klidně ale mohou sahat až pod kolena.

Jak vybrat pánské šortky?

Zatímco ženy při výběru šortek zohledňují svoje nohy, pánové jejich nedokonalosti nijak neřeší. Tím, co je nejvíc zajímá, je střih šortek a to, jak jim budou slušet. Pánské kraťasy by neměly být příliš těsné, důležitý je i použitý materiál. Ten by měl být vzdušný a příjemný na tělo.

A co plavky?

Sice je na sobě budete mít jen chvíli, když se budete koupat v moři nebo u bazénu, to ale neznamená, že jejich výběr můžete podcenit. Ženy by si plavky měly vybírat s ohledem na tvar postavy a velikost prsou, svá pravidla má i výběr plavek pro muže. Plavky by měly velikostí odpovídat velikosti spodního prádla, nesmí nikde tlačit, ani se zařezávat, délku volte s ohledem na svoji výšku.

Autor

Komentáře k článku