Její svět

5 zásad, které je třeba dodržovat při správném ekologickém stolování.

Současnost nás nutí stále více a více přemýšlet nad vhodnějšími a ekologičtějšími alternativami, které by mohly nahradit zdraví škodlivý a přírodu ničící plast. Příbor z kokosového a recyklovaného ebenového dřeva je jednou z možností, která do Vaší kuchyně přinese obrovský závan exotické atmosféry a přirozenosti. Co je však nejdůležitější, tyto příbory jsou vyráběny v souladu s myšlenkou ochrany životního prostředí a udržitelnosti naší přírody. Ukážeme Vám i pár pravidel, jak by mělo vypadat správné ekologické stolování, které Vám může pomoci při přípravě oslavy, grilování nebo i romantické večeře.

EKOLOGICKÁ ALTERNATIVA: lžičky z kokosového a recyklovaného ebenového dřeva

DŘEVĚNÉ LŽIČKY splňují požadavky NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY EVROPY č. 1935/2004 a zákona č. 258/2000 Sb. ve znění vyhlášky č. 38/2001 Sb.

5 ZÁSAD, KTERÉ JE TŘEBA DODRŽOVAT PŘI SPRÁVNÉM STOLOVÁNÍ:

  1. LŽIČKY

UMÍSTĚNÍ:

K ČEMU SLOUŽÍ:

  1. VIDLIČKY 

UMÍSTĚNÍ:

K ČEMU SLOUŽÍ:

  1. NOŽÍKY

UMÍSTĚNÍ:

K ČEMU SLOUŽÍ:

  1. SKLENICE

UMÍSTĚNÍ:

K ČEMU SLOUŽÍ:

  1. MISKA NA SALÁT NEBO KOMPOT

UMÍSTĚNÍ:

K ČEMU SLOUŽÍ:

!POŘADÍ!

Příbory bychom měli brát od vnější strany po vnitřní stranu. Postupujeme podle pořadí servírovaných jídel.

Klíčová slova: kokosové lžičky, dřevěné lžičky, ekologická domácnost, ekologické stolování, herbatica, herbatica produkty, ekologické produkty, biologicky rozložitelné nádobí, zásady stolování, správné stolování, správné umístění příborů

Exit mobile version